Bekännelser.

♥ Jag är en paranoid, socialt störd perfektionist.

♥ Jag är en sån person som alltid är förberedd för allt, har till exempel första hjälpen i min handväska.

♥ Jag har gått från 4 bästavänner till 1, men eftersom hon är den bästa personen jag vet så spelar det ingen roll.

♥ Jag är helt "ren" om man säger så. Tänker försöka hålla mig från allt sånt tills jag åtminstonde är 18.

♥ Jag är bortskämd och har varit det i hela mitt liv. Eller ja, på mammas sida är jag det i alla fall. Så om någon kallar mig bortskämd tar jag inte illa upp, eftersom det är sant.

♥ Jag ljuger aldrig, förutom om mitt eller någon annan välbefinnande står på spel.

Ska sova nu, imorgon blir det frappinos med bästavän. Can't wait! ♥




Avslutar inlägget med mina två största wanties just nu, ett superfint iphoneskal och en juicy coutureklocka.
Loooove♥
 

Topp 5 ansiktsprodukter!

Hej! Jag har haft ett litet uppbrott på bloggen, men jag har inte mått så bra, fast det är mer privata saker så jag ska inte ta det på min skönhetsblogg precis. Nu ska jag i alla fall försöka lägga upp några inlägg, även fast ingen läser men what ever, jag har lust att blogga just nu då gör jag det helst enkelt!

1. Min absoulta favoritprodukt just nu - Neutrogena pink grapefruit daily scrub.

 

Den här är verkligen värd alla hype den får, för det är underbar. Man skrubbar den bara på ansiktet och kan låta den sitta på i någon minut, och sen när man sköjler av den så följer alla orenheter och pormaskar med. Den skubbar även på djupet så att finnarna minskar och försvinner efter några dagars användning.
Kostar ca 60 kronor, ibland mer ibland mindre, men runt 60 i alla fall. Den finns att köpa på mataffärer, sminkaffärer och klädaffärer, alltså typ överallt. En väldigt prisvärd produkt som verkligen hjälper ens hy att hålla sig fin och felfri. Den enda negativa (jag vill gärna lägga in negativa grejer på alla produkter, så att det inte ska se ut som ett fejkat inlägg där man älskar alla produkterna.) är att den inte är så dryg, den tar slut på 3-4 månader, medans vissa av dom andra produkterna i inlägget räcker i 6-7. I övrigt så älskar jag denna produkten och tipsar verkligen om den.


2. Garnier PureActive exfo-brusher wash.



En underbar produkt för daglig djuprengöring. Det blir ett fint lödder över hela ansiktet och man känner sig avkyld och återfuktad av den. Den är lätt att använda pga borsten och är en bra all in oneprodukt. Den rengör verkligen bra och får bort all smuts och fett som finns i ansiktet. Den är superbra verkligen och är superdryg till ett bra pris. Ca 100 kronor kostar den och den finns överallt där dom har rengöringsprodukter.


3. L300 Intensive moisturizing face cream - for dry skin.

                     
 
Världens bästa ansiktskräm. Finns på apoteket och kostar under hundralappen, men den är verkligen värd det. Tuben är väldigt liten, men den räcker länge och gör verkligen ansiktet supermjukt och återfuktar hela dagen.
Finns inte så mycket att säga om en ansiktskräm, men den här är i alla fall guld värd och gör ansiktet supermjukt och återfuktat.


Neutrogena pink grapefruit cream wash.

              
Denna använder jag bara i duschen, som en ansiktsmask. Den är superstark och jag kan inte ha ögonen öppna när den är i ansiktet, utan att dom börjar svida. Så jag brukar blunda, sen lägga på den i ansiktet så att det blir som en vit mask över hela ansiktet och sen så låter jag den sitta i tills jag inte klarar av den mer och då sköljer jag av den. Man känner verkligen att det jobbar bra när det ligger på huden, så stark som den är. Tycker att den funkar superbra att använda två-tre gånger i månaden och huden känns tight och fräsh efteråt. Kostar runt 50-lappen och finns överallt.


Loreal hydrafresh cleansing gel.

            
 
Superbra att lägga på ansiktet som en sista grej, den känns återfuktande och bra. Finns inte så mycket att säga om den, men jag gillar den i alla fall och den är den sista produkten som jag använder i mitt ansikte. Vet inte vad den kostar med ca 50 kanske? Bra köp i alla fall.