Wanties!

Too faced sommarkollektion är verkligen to die for. Färgerna, skimmret, paketeringarna och allt är helt enkelt perfektion. Drömmen för oss skönhetsintresserade. När jag såg "summer eyes" för första gången blev jag kär, jag tänkte min en ljus, vacker sminkning med en liten färgklick och matchande outfit på en strand i sommar, så om jag skaffar paletten är det möjligt att en sådan outfit och sminkning kommer upp. Jag har önskat mig paletten i födelsedagspresent och hoppas verkligen att jag får den. Helt underbar är den, visst?

Paletten och solpudrerna finns på Eleven.se bland annat och kostar runt 300-400 SEK styck. Jag hoppas verkligen på att få Summer eyes, för det är ju helt enkelt oemotståndlig.
 

Review - Victorias secret body mists!

Jag beställde ett par VS body mistar för ett par veckor sen, och eftersom många är intresserade av dom och vill veta mer om dom så tänkte jag skriva en review på dom.
Jag köpte Pure seduction, Love spell, Secret craving & Pure daydream för runt 125 SEK på nordicfeel.se och en annan sida som jag inte minns namnet på. Med det förklarat så tänkte jag sätta igång med reviewen.
 
Pure seduction - Den luktar plommon och fressia och är en given favorit hos många. Den föll mig i smaken vid första gången jag luktade på den och även mina kompisar älskar den. Den är perfekt att ha på fest eller kvällar ute med vänner, men även på fina middagar och dejter. Det finns inget negativt att säga om den här. Jag älskar den  och den får 5 av 5 i betyg utav mig.
 
Pure daydream - Den luktar pärlorchide och rosa vinbär, vilket nog inte är en doft för alla. Jag trodde att jag skulle älska denna men när jag luktade på den kände jag direkt att det nog var en doft för lite äldre kvinnor. Den passar inte en tonåring enligt mitt tycke men jag gillar den ändå på något sätt. Jag kommer nog ha på min den när jag inte vill slösa på mina andra mistar, till exempel till skolan eller något oviktigt. Jag älskar den inte men jag hatar den inte eller. 3 av 5 får den i alla fall.
 
Love spell - Den här misten doftar ljuvligt utav saftiga persikor och körbärsblommor, och vad jag har hört och sett så är även den här en favorit hos dom flesta. Med sin ungdomliga charm och sin sommriga doft är det har en favorit, verkligen, jag älskar den. Den får en att känna sig oemotståndlig och vacker, ståtlig och graciös. Den här hade fått en femma men jag har inte hjärta att ge den högre betyg än pure seduction eftersom den ändå är min all time favorite. 4 av 5 får den i alla fall och jag tipsar alla att köpa den.
 
Secret craving - Den här luktar svartvinbär och vanilj, vilket jag trodde att jag skulle älska. Men den är lite för svag, man får inte samma känsla av underbar sommardag av den här som man får av till exempel Love spell. Man hade nog älskat den här om man inte luktat på dom andra dofterna innan, men eftersom man inte får samma doftsensation utav den här som man får av många av Victorias secrets andra mistar så måste jag ge den här betydligt mycket sämre betyg än den egentligen är värd. Man kan nästan säga att man blir bortskämd tillslut och bara nöjer sig med det bästa. Men den här är en bra vardaglig doft som jag ändå kommer använda mycket, bara att den inte har det där lilla som gör den extra ordinär och speciell.
 
Såhär blev tillslut resultatet, och jag tipsar verkligen er att köpa Love spell och Pure seduction, för ni kommer älska dom. Klicka här för att titta närmare på dom om ni är intresserade.
 
 

Välkommen till min blogg!

Har suttit i 5 timmar med designen nu, så är verkligen helt slut. Men jag blev nöjd i alla fall, tycker verkligen att headern speglar min personlighet och var bloggen kommer bestå utav. Imorgon kommer första inlägget, vilket kommer handla om mina victorias secretprodukter. Missa inte det!
Godnattkram från mig!
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.